Četrdeset i peti IAA svetski kongres (IAA World Congress – najuticajnija globalna platforma za razgovor o razvoju strategija industrije marketinških komunikacija) u organizaciji IAA Global, biće održan u periodu od 27. do 29. maja 2020. godine. u Rusiji, u Sant Petersburgu, gradu bogatog umetničkog nasleđa.

Poznato je da tehnologija drastično preoblikuje način na koji se proizvodi i usluge prodaju. Odnos između potrošača i brendova menja se u korenu. Prelazimo iz sveta „reci i prodaj“ u svet u kojem potrošači, podsticani novim tehnologijama imaju više snage da odluče šta, gde, kada i kako kupuju. Naredni Kongres, pod sloganom „Power to people“, uroniće duboko u ovu promenu.

IAA Global je za članove IAA-a pripremio specijalnu ponudu. Svi članovi su dobili mogućnost da do 15. januara 2020. kupe karte po promotivnoj ceni ($880). Nakon isteka roka (nakon 15. januara), cena karata iznosiće $1500. Karte za članove IAA Young Professionals koštaju $300.

Sve dodatne informacije o Kongresu možete poglededati na sajtu iaaworldcongress.org/en/ .

Na istoj adresi (iaaworldcongress.org/en/) možete putem ponuđenog formulara rezervisati svoje karte i iskoristiti popust koji važi isključivo za članove IAA.

Za sve dodatne informacije pišite na lidija.savic@iaa.rs.