Peti, a ujedno i poslednji trening namenjen takmičarima i široj stručnoj javnosti, pod nazivom Whoever Controls The Media, Controls The Mind, biće održan narednog ponedeljka (21. marta) od 15h, putem Zoom platforme.

Ovoga puta, predavači će fokus staviti na pisanje medijskog dodatka, odnosno unapređenje kvaliteta tog dela prijave. Svi koji se budu prijavili za trening, imaće priliku da čuju savete Ive Đurković (Managing Director, OMD Media) i Dragana Mandića (Account Director, OMD Media). Predstavnici najnagrađivanije medijske agencije (contributing agency) na prethodnim Effie takmičenjima govoriće o tome koliko je važno predstaviti način na koji je brend komunicirao sa publikom kroz medije, kako su pravljeni medijski izbori, zašto su ti izbori bili pravi, kao i na koji način su doprineli ostvarivanju definisanih ciljeva.

Svi zainteresovani za trening mogu se prijaviti putem linka: http://www.iaa.rs/prijavite-se-za-effie-trening/. Prijava je obavezna, a prisustvo besplatno. Prijave se zatvaraju u ponedeljak, 21. marta, u 12.00h (podne).