U toku je prva faza Effie festivala, koja stavlja fokus na edukaciju takmičara i kvalitet prijava. Poslednji trening u okviru edukativne serije Effie Awards Serbia 2022 zakazan je za 9. mart.

Bliži se kraj edukativne serije Effie Awards Serbia 2022. Nakon uspešno održana tri treninga, Organizator (IAA Serbia, Serbian Chapter) poziva sve zainteresovane da se prijave za poslednji trening namenjen takmičarima i široj stručnoj javnosti. Trening pod nazivom So Effie Together zakazan je za 9. mart od 15.00h.

Na narednoj edukativnoj sesiji učesnici će imati priliku da čuju Jelenu Zeković (Brand and Campaigns Team Manager, A1 Srbija) i Andrijanu Vasić Nikčević (Brand and Communication Strategist, Leo Burnett), koje će govoriti o mnogim važnim pitanjima koja se tiču pisanja kvalitetnih radova: Koja je uloga klijenta, a koja agencije u procesu kreiranja Effie prijave? Koliko je pisanje prijave zaista zahtevno i koliko traje? Koji su koraci i resursi potrebni i zašto su saradnja i zajednički rad na prijavi ključni za uspeh? Bilo da dolazite sa strane klijenta ili agencije ovo predavanje će vam pomoći da sagledate kompletan proces pisanja Effie prijave i šta zajedno možete učiniti da ga unapredite.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka: http://www.iaa.rs/prijavite-se-za-effie-trening/. Registracija je obavezna, a prisustvo besplatno. Prijave se zatvaraju u sredu, 9. marta, u 12.00h (podne).

Nakon isteka trećeg roka, koji traje do 7. marta, takmičare očekuje i poslednji (četvrti) rok za prijavu radova (od 8. do 21. marta). Svi materijali za prijavu dostupni su na linku: https://www.effie.rs/prijava- radova/.