IAA Srbija 1. marta u 15h organizuje treći trening u okviru ovogodišnjeg Effie festivala. Sadržaj je namenjen široj stručnoj javnosti, a u ulozi predavača se pojavljuju predstavnici kompanija i agencija koje su osvojile najveći broj Effie trofeja u Srbiji. Prema rečima organizatora, dobar deo prijava na Effie takmičenju je visokog kvaliteta, ali i dalje postoji prostor za njihovo unapređenje, zbog čega je i odlučeno da se ove godine organizuje niz edukativnih predavanja.

Trening pod nazivom Tajni sastojci dobre Effie prijave vodiće Tanja Petrović (Innovation Strategy Director Europe, The Coca Cola Company), Aleksandra Savić (Senior Brand Manager, Bambi), Marija Stošić (Senior Strategic Planner, McCann Beograd) i Katarina Pribićević (Strategy and Growth Director, McCann Beograd).

Učesnici će biti u prilici da čuju odgovore i savete u vezi sa sledećim pitanjima: Zbog čega ne spavamo kada počne Effie sezona? Ključni izazovi na jednom mestu iz perspektive klijenta i agencije. Prolazimo zajedno kroz ko & kako & zašto dobre Effie prijave,  zadržavajući se na vrednosti koju ima timski rad, iskrenost i dobra priča. Sve ono što su uostalom ključni sastojci i dobre kampanje.

Trening je besplatan. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem obrasca na linku: http://www.iaa.rs/prijavite-se-za-effie-trening/. Prijave se zatvaraju u utorak, 1. marta, u 12.00h (podne).

Treći rok za prijavu radova je u toku, a svi potrebni materijali za pisanje prijava dostupni su na linku: https://www.effie.rs/prijava-radova/. Za više informacije posetite effie.rs, kao i LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/m/company/effie-awards-serbia/