Festival The Cup, jedan od najznačajnijih advertising događaja u svetu, ove godine održaće se u Beogradu od 13. do 17. aprila u hotelu Crowne Plaza. Najavljuje se dolazak najpriznatijih stručnjaka kreativne scene iz celoga sveta, među kojima su Adrian Botan (McCann Erickson CEE), Majkl Konrad (Berlin School of Creative Leadership), Santoš Padi (Taproot Indija), Sofi Šoenburg (AlmapBBDO, Brazil), Martin Spilman (Leo Burnett, Zapadna Evropa), Naoki Ito (Party Tokyo), Huan Sančez (TBWA Spain) i Dušan Drakalski (New Moment New Ideas Company Y & R, Makedonija).
Inače, The Cup je specifičan po tome što u selekciju ulaze samo najbolji radovi sa četiri velika regionalna festivala: AdFest, FIAP, Art Directors Club of Europe i Golden Drum.
Nakon tri godine održavanja u Istanbulu, The Cup se preselio u Beograd i predstavlja najveći događaj za kreativnu industriju u regionu i šire.
IAA Srbija je partner koji aktivno učestvuje u organizaciji događaja sa ciljem promovisanja ovdašnje struke i njenog značaja.

Early bird kotizacija (Do 31. marta) za članove IAA iznosi 200 evra.
Direktna prijava na www.thecupawards.com i www.media-marketing.com