Zajednica zaljubljenika u tehnologiju, inovacije, marketing i kreativne industrije – Digitalk, najavila je novu priliku za druženje i okupljanje za kraj meseca. Nakon aprilske konferencije u Zrenjaninu, od 27. do 30. oktobra u hotelu Tami Residence u Nišu, održaće se Digitalk Niš, dvodnevna medijska konferencija – Digitalk Media Days i trodnevna konferencija o digitalnoj ekonomiji – Digitalk Niš.

Digitalk Media Days

27. i 28. oktobra na programu je Digitalk Media Days, medijska konferencija koja ima za cilj da okupi ljude iz medija, medijskih agencija i drugih
inilaca ekosistema u Srbiji i regionu. Biće reči o pozitivnim primerima, novim medijskim formatima i autorima, alternativnim biznis modelima, ali i svim drugim pitanjima koja mogu da pomognu da medijski biznis postane biznis, a ostane medijski.

Digitalk Niš konferencija

Od 28. do 30. oktobra očekuje vas Digitalk Niš, konferencija tokom koje će biti podeljene neke od najzanimljivijih regionalnih ličnih i profesionalnih priča koje imaju globalni uticaj. Odabrani predavači podeliće svoje priče i put ka uspehu, ali i greške i promašaje koje su pravili. Biće reči i o pristupu kapitalu, i zbog toga će na konferenciji biti prisutni predstavnici svih investicionih fondova aktivnih u regionu.

Posetioci će moći da saznaju da u Beogradu postoji tim ljudi koji prave globalno popularni animirani serijal, da u Novom Sadu postoji mali arhitektonski studio koji godinama unazad osvaja najveće svetske nagrade za dizajn jahti i enterijera aviona, moći će da upoznaju svetskog rekordera koji ima neverovatnu priču, bračni par iz Sombora koji se bavi wedding fotografijom i već gotovo deceniju je među najtraženijima na svetu. Biće tu i jedan od pet najboljih kreativnih direktora na svetu po izboru žirija Kanskog festivala.

Organizatori obećavaju da će svako ko dođe otići sa novim znanjima, kontaktima i poznanstvima, ali i da će biti motivisan i inspirisan da napravi iskorak u svom životu i poslu.

Za više informacija posetite sajt Digitalk Niš!