Rok za prijavu radova za ovogodišnje Effie takmičare je produžen, a takmičarima je na raspolaganju još jedan rok koji se završava 31. marta.

Peta Effie sezona otvorena je krajem januara i trajaće do sredine juna, za kada je planirano održavanje ceremonije dodele nagrada. Danas je produžen rok za dostavljanje radova, čime će se završiti prva faza Festivala.

Ulazimo u poslednju fazu prijavljivanja radova i polako se pripremamo za narednu – prvu rundu žiriranja, koja je zakazana za 20. i 21. april. Takmičari već godinama unazad najviše radova prijavljuju u pretposlednjem i poslednjem roku, tako da je ovo veoma dinamičan period za njih, ali i za nas kao organizatore jer se trudimo da im budemo podrška. Verujem da će ovogodišnje prijave biti kvalitetne uzimajući u obzir da je bilo dosta dobrih projekata tokom prethodne godine, ali i da je serija edukativnih treninga koje smo organizovali bila korisna za sve one koji sastavljaju Efffie prijave, izjavila je Jelena Ivanović, izvršna direktorka International Advertising Association (IAA Srbija), koja je nosilac licence Effie Festivala za Srbiju.

Organizator poručuje takmičarima da svoja eventualna pitanja šalju na office@effie.rs. Sve informacije o Festivalu, kao i materijali za pisanje radova, dostupni su na https://www.effie.rs/.