Usled nepredviđenih okolnosti, trening zakazan za 9. mart odložen je za ponedeljak, 14. mart, od 15h.

Trening So Effie Together poslednji je u okviru edukativne serije Effie Awards Serbia 2022. Nakon uspešno održana tri treninga, Organizator (IAA Serbia, Serbian Chapter) poziva sve zainteresovane da se prijave za još jednu sesiju namenjenu takmičarima i široj stručnoj javnosti.

Kao što je ranije najavljeno, na narednoj edukativnoj sesiji učesnici će imati priliku da čuju Jelenu Zeković (Brand and Campaigns Team Manager, A1 Srbija) i Andrijanu Vasić Nikčević (Brand and Communication Strategist, Leo Burnett), koje će govoriti o mnogim važnim pitanjima koja se tiču pisanja kvalitetnih radova: Koja je uloga klijenta, a koja agencije u procesu kreiranja Effie prijave? Koliko je pisanje prijave zaista zahtevno i koliko traje? Koji su koraci i resursi potrebni i zašto su saradnja i zajednički rad na prijavi ključni za uspeh? Bilo da dolazite sa strane klijenta ili agencije ovo predavanje će vam pomoći da sagledate kompletan proces pisanja Effie prijave i šta zajedno možete učiniti da ga unapredite.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka: http://www.iaa.rs/prijavite-se-za-effie-trening/. Prijava je obavezna, a prisustvo besplatno. Prijave se zatvaraju u petak, 11. marta, u 00.00h (ponoć).

Danas je počeo četvrti, a ujedno i poslednji rok za prijavu radova, koji traje do 21. marta. Svi materijali za prijavu dostupni su na linku: https://www.effie.rs/prijava-radova/.