AcademIAA logo 2020-page-001

AcademIAA 2020, edukativni program u organizaciji udruženja IAA Srbija koji se ove godine realizuje po peti put, biće održana na nešto drugačiji način. Odluka o promeni formata donesena je u skladu sa novonastalim okolnostima, uzrokovanim pandemijom COVID 19.

Ono što će ove godine AcademIAA program izdvojiti u odnosu na prethodne, jeste činjenica da će biti dostupan široj javnosti putem online platformi. Polaznici neće imati obavezu da prođu proces selekcije, biće dovoljno da se jednostavno prijave. Jedan od imperativa, kako organizator (IAA Srbija) ističe, jeste zadržavanje kvaliteta sadržaja (po kom je AcademIAA, kao edukativni program, i prepoznatljiva).

S obzirom na to da novo vreme iziskuje odgovore na neka nova pitanja, budući polaznici mogu da očekuju program koji će obuhvatiti aktuelne i intrigantne teme, odnosno sadržaj koji će biti ogledalo stvarnosti, ali i potencijalni kompas za budućnost.

Prijave će biti otvorene u septembru, a više informacija o prijavljivanju i predstojećem programu svi zainteresovani će uskoro moći da pronađu na zvaničnom AcademIAA sajtu (http://academiaa.rs/).