Print

Prvi trening za prijavu radova na nastupajućem Effie Festivalu biće održan 9. februara u Radisson Old Blu Hotelu od 10h. Organizator prvog Effie takmičenja u Srbiji, IAA Serbian Chapter, najavio je da će trening voditi jedan od najiskusnijih članova žirija na evropskom i globalnom nivou – Loic Mercier, Chief Strategy Officer agencije BBDO Paris. Mercier je zaslužan za to što je BBDO Paris najnagrađivanija agencija na francuskom Effie takmičenju već tri godine unazad.

Budući da će prijave za Effie Srbija biti otvorene 15. februara, trening predstavlja odličnu priliku za kompanije i agencije delegiraju svoje predstavnike i na taj način im obezbede da uživo nauče kako da sastave kvalitetnu i efektnu prijavu za ovaj festival. Preporuka organizatora je da prisustvo prijave oni koji će neposredno popunjavati prijave radova (Obimna i veoma detaljan format), odnosno profesionalci koji su neposredno učestvovali na projektima koje prijavljuju. Zbog ograničenosti prostora, ali i intezivnosti treninga, broj učesnika je ograničen. Agencije i kompanije neće moći da prijave više od 2 učesnika, kako bi se omogućilo da najveći deo tržišta prisustvuje.

Učešće na treningu je besplatno uz prethodnu registraciju http://www.effie.rs/effie-trening-kako-sastaviti-dobru-prijavu/

Više o Effie Festivalu možete naći na www.effie.rs