kv1

AcademIAA je edukativni program namenjen mladima koji prave prve profesionalne korake u oblasti advertajzinga, a onlajn AcademIAA – edukativni program koji će zanimati i iskusnije.

Ovogodišnja AcademIAA, pod sloganom Update Yourself, obuhvatiće period od 29. oktobra do 3. decembra, a polaznici će svakog četvrtka od 18.00 do 20.00 časova imati priliku da putem onlajn platforme prate panele i predavanja priznatih domaćih i stranih predavača u okviru pet modula: BIZNIS, KREATIVA, ISTRAŽIVANJA, DIGITAL i MEDIJI. Budući akademci mogu da očekuju kvalitetan i aktuelan sadržaj koji će pokušati da odgovori na potrebe novonastalih okolnosti uzrokovanih pandemijom COVID 19.

Organizator posebno naglašava da ove godine polaznici neće prolaziti proces selekcije – dovoljno je da se jednostavno prijave. Prijave za ovogodišnji AcademIAA program su u toku, a rani rok za prijavu polaznika traje do 15. oktobra.

Svi zainteresovani svoje prijave mogu poslati na office@academiaa.rs, ili jednostavno popuniti obrazac koji se nalazi na zvaničnom AcademIAA sajtu (http://academiaa.rs/).