photo_2020-02-13_10-33-05 (2)

Šta biste učinili da vam neko kaže da dolazi vreme za pobedu? Najverovatnije biste pitali kada i gde. Ako ste kreativni, odgovori su nesumnjivo 15, 16. i 17. april, Minsk – datumi i mesto održavanja XII međunarodnog festivala White Square.

Ova nagrada zauzima visoku poziciju u rangu festivala Istočne Evrope i ima reputaciju svojevrsne odskočne daske oglašivača.

Dobitnici nagrada godišnje se promovišu na preko 30 industrijskih medija Zapadne i Istočne Evrope, uključujući marketingmreza.rs, marketing365.mk, marketingdirecto.com, adforum.com, iqads.ro.

Prepoznat kao važan evropski kreativni događaj, a okupljajući veliki broj stručnjaka, među kojima su i Matthias Harbeck iz Serviceplan Germany, Evgeny Primachenko iz Wieden+Kennedy Amsterdam, Malek Ghorayeb iz Leo Burnett Beirut, Vicky Gitto iz ADCI, Juan Garcia-Escudero iz Leo Burnett Madrid, Nuno Jeronimo iz O Escritorio, Tristan Macherel iz Landor Europe, White Square već neko vreme predstavlja kreativno središte pružajući mogućnost učesnicima da pozdrave najsjajnije kreativne umove iz 30 zemalja, da razmene kreativne misli i istraže najnovije trendove.

ws_image_2

Na spisku članova White Square 2020 žirija su:

jury 12

Prijave za White Square 2020 su otvorene!

Krajnji rok za prijavu je 27. mart.

Radove možete poslati putem zvaničnog sajta adfest.by, a imate mogućnost da ih prijavite u okviru sedam kategorija: kreativa, branding, marketing, kreativna efikasnost, digital, mediji i socijalno oglašavanje.

contests

Dobra vest je da će učesnici koji podnesu pet ili više prijava, dobiti ulaznicu za sve događaje edukativnog i kulturnog programa Festivala. Poslovni i edukativni program White Square-a trajaće tokom tri cela dana i obuhvatiće preko 70 predavanja i panela posvećenih kreativnim trendovima u komunikaciji, marketingu, brendiranju, digitalu, a održaće ih svetske zvezde industrije. Svaki festivalski dan biće završen žurkom.

Detaljne informacije o Festivalu dostupne su na zvaničnom sajtu adfest.by. Za učešće na takmičenju pišite na: konkurs@adfest.by, a ukoliko želite da postanete deo poslovnog i edukativnog programa – pošaljite poruku na: info@adfest.by.