1200х628 time to win time

U periodu od 24. do 26. juna 2020. Minsk će biti domaćin JEDNOG OD NAJVEĆIH KREATIVNIH FESTIVALA U ISTOČNOJ EVROPI – reč je o Međunarodnom festivalu White Square. Do sada je prijavljeno 511 radova iz 20 zemalja. Rok za slanje prijava traje do 31. maja, a obrazac za prijavu nalazi se na zvaničnom sajtu Festivala: adfest.by.

S obzirom na činjenicu da se svet nalazi u nestandardnoj situaciji, Festival će pružiti priliku da se preispita dosadašnje iskustvo i pronađu nova rešenja.

Svoje radove možete prijaviti u 7 kategorija:
contests

Oni koji konkurišu u okviru kategorje Change for Good sa projektima posvećenim borbi protiv pandemije i posledica virusa COVID-19 mogu se prijaviti besplatno (Festival tim projektima neće naplatiti učešće).

Prijave će ocenjivati nezavisni međunarodni žiri – svetski priznati stručnjaci nagrađeni mnogim prestižnim priznanjima (jury line-up).

Svake godine Festival posvećuje posebnu pažnju promociji nagrađenih takmičara uključujući preko 30 publikacija u Francuskoj, Belgiji, Nemačkoj, Španiji, Portugalu, Italiji, Holandiji, Estoniji, Litvaniji, Letoniji, Argentini, Srbiji, Hrvatskoj, Rumuniji, Rusiji, Ukrajini, Belorusiji, Kazahstanu, Gruziji, Jermeniji…

Organizatori očekuju da će Festival biti održan u punom formatu, sa svim planiranim edukativnim i poslovnim programom. Za sve informacije o White Square festivalu posetite zvanični sajt adfest.by.